Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонти и цени по GTV/Spider

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз така е купих колата преди 6месеца и не е за вярване но съм и навъртял 20 000 км без да пипам нищо по нея само смяна масло селения 20к.а сега друга се чудя колата ми смучеше въздух и не върви възможно ли от колекторите или някое съединение.въздуховода го сменям ама преди да я разглоба като е запаля се чуваше съскане отзад от към колекторите.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Здравейте

Здравейте. И аз вече си имам GTV
      Може ли някакво инфо за цена на андр.ремък+ролки,и кои може да ми ги смени в Бургас.Не ми се ходи при"набедени майстори"
      2.0 TS 16v 110kW (150pk) 1996

Comment

Re: Здравейте

Първоначално публикувано от boxer78
        Здравейте. И аз вече си имам GTV
        Може ли някакво инфо за цена на андр.ремък+ролки,и кои може да ми ги смени в Бургас.Не ми се ходи при"набедени майстори"
        Здравей колега! Честито за покупката! Ела другия път на сбирката да ти видим хубавицата! А за ремука имаше някакъв мастер, но на мен не ми се налага още да го сменям и затова незнам. Иначе може да се обърнеш към колегата Novachev GSM: 0886 333 450. Той е доста запознат със сервизите, особено за TwinSpark-a. А ти ли си с черното GTV с номер А 1671
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Тъмно синио A6386KK. Мерси все пак
          2.0 TS 16v 110kW (150pk) 1996

Comment

Колеги днес си оставих колата в големия динексперс (пловдив) ! Ролки (+ пистовите) ремъци , масло (селения 20к) и филтри + работа !
            850лв ! Как ви се струва ?!?!
            ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

колега теа хора си правят майтап с теб кви са тея цени на мен ми тези работи ми излязоха към 300лв с точност не мога да ти кажа понеже ремонта беше голям.ще взема сервизната карта от сервиза кадето е правих и ще пусна цените но бъди сигурен че тази сума е адски голяма.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

на един познат за бравото ХГТ 2000 год му зеха 970 лв ! нз и на мен ми се стори голяма но вече я бяха разгобили ! дано поне сичко е както трябва направено !

Comment

Как не се научихте... НИКОГА при измамниците от Динекспрес! НИ-КО-ГА! Ама така е, колега, да беше дошъл на среща веднъж. Щяхме да помогнем с препоръки за подходящи места и съвестни монтьори. Информацията е всичко днес. Иначе те ошушкват в Динекспрес...
                  Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Колеги какъв модел са крушките за дългите , че моите липсват и също трябва да взимам чистачки някви предложения за гтв не са ли по специфични ?

Comment

Първоначално публикувано от KaTsArA
                      Колеги какъв модел са крушките за дългите , че моите липсват и също трябва да взимам чистачки някви предложения за гтв не са ли по специфични ?
                      Първоначално публикувано от b_angelov
                      За къси и дълги светлини: HB3:

Когато си поръчвах ксенона, ми казаха, че неможе да е НВ3, че те били за някои американски автомобили и т.н. Е показах им крушката на място и се съгласиха с мен. Ето ти и един полезен линк към сайт на Филипс, от който лесно може да си определиш всяка крушка в колата:

http://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=en

Comment

Tва не ли за ксенон или се бъркам ?! Днес видяхме че нямало и фасонки за дългите и нз от къда да взема в моргите нищо няма ?!

Comment

Това са обикновени крушки HB3. Фасунгка няма. Самата крушка изпълнява ролята на такава. Това което виждаш на снимките е само крушката.

За чистачките - Отидох в Практикер и си взех Валео, но дължината не я помня. Иди с една от старите. Оттам нататък само прехвърлих пръскалките от рамената на старите чистачки върху новите и готово! Лесно е без да се прекроява каквото и да било

Comment

Колега мерси много за инфото и за бързите отговори !

Comment

Пичове дължината на чистачките е 55 см взех си едни за 35 лв и съм мн доволен сравнение с старите ! също си купиг и крушки за дългите да ама само на единия фар имам букса за включване а от другата страна имам само оголени жички и сега карам само с 1 фар на д ълги ! ако някои се сети за някое GTV на части да свирка или от някъде да си го купа щото никъде не го намирам

Comment

Аз смених:
                                Свещи Денсо Иридиум 270,00лв.
                                Термостат 69.00лв.
                                бобина/тези над свещите/ 139.00лв.
                                Диагностика при Бобо 30,00лв.
                                Презацепване на ремък 150.00лв.
                                Ремонт Вариатор + ремъци и ролки около 300.00лв.
                                е това е от мен на този етап
                                GTV 2.0 TS 16V 1998
                                HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Working...
                                X