аз така е купих колата преди 6месеца и не е за вярване но съм и навъртял 20 000 км без да пипам нищо по нея само смяна масло селения 20к.а сега друга се чудя колата ми смучеше въздух и не върви възможно ли от колекторите или някое съединение.въздуховода го сменям ама преди да я разглоба като е запаля се чуваше съскане отзад от към колекторите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ремонти и цени по GTV/Spider
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Здравейте
Първоначално публикувано от boxer78Здравейте. И аз вече си имам GTV
Може ли някакво инфо за цена на андр.ремък+ролки,и кои може да ми ги смени в Бургас.Не ми се ходи при"набедени майстори"
Comment
-
колега теа хора си правят майтап с теб кви са тея цени на мен ми тези работи ми излязоха към 300лв с точност не мога да ти кажа понеже ремонта беше голям.ще взема сервизната карта от сервиза кадето е правих и ще пусна цените но бъди сигурен че тази сума е адски голяма.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Как не се научихте... НИКОГА при измамниците от Динекспрес! НИ-КО-ГА! Ама така е, колега, да беше дошъл на среща веднъж. Щяхме да помогнем с препоръки за подходящи места и съвестни монтьори. Информацията е всичко днес. Иначе те ошушкват в Динекспрес...Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от KaTsArAКолегикакъв модел са крушките за дългите , че моите липсват и също трябва да взимам чистачки някви предложения за гтв не са ли по специфични ?
Първоначално публикувано от b_angelovЗа къси и дълги светлини: HB3:
Когато си поръчвах ксенона, ми казаха, че неможе да е НВ3, че те били за някои американски автомобили и т.н. Е показах им крушката на място и се съгласиха с мен. Ето ти и един полезен линк към сайт на Филипс, от който лесно може да си определиш всяка крушка в колата:
http://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=en
Comment
-
Това са обикновени крушки HB3. Фасунгка няма. Самата крушка изпълнява ролята на такава. Това което виждаш на снимките е само крушката.
За чистачките - Отидох в Практикер и си взех Валео, но дължината не я помня. Иди с една от старите. Оттам нататък само прехвърлих пръскалките от рамената на старите чистачки върху новите и готово! Лесно е без да се прекроява каквото и да било
Comment
-
Пичове дължината на чистачките е 55 см взех си едни за 35 лв и съм мн доволен сравнение с старите ! също си купиг и крушки за дългите да ама само на единия фар имам букса за включване а от другата страна имам само оголени жичкии сега карам само с 1 фар на д ълги ! ако някои се сети за някое GTV на части да свирка или от някъде да си го купа щото никъде не го намирам
ALFA ROMEO GTV 2.0 TS/ Punto GT3 8V / BMW 530D E60
Comment
-
Аз смених:
Свещи Денсо Иридиум 270,00лв.
Термостат 69.00лв.
бобина/тези над свещите/ 139.00лв.
Диагностика при Бобо 30,00лв.
Презацепване на ремък 150.00лв.
Ремонт Вариатор + ремъци и ролки около 300.00лв.
е това е от мен на този етапGTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
Comment
Comment